En Dags Tur Med Maagen

En dagstur starter normalt ca kl 6.00 hvor vi mødes ved båden.

Når alle er ombord og vi er klar, vil spel mesteren hale os ud fra stranden, her vil der være mulighed for at se den tenik som er blevet brugt i Vorupør igennem de sidste 70 år

Vi sejler 10-12 sømil ud til en fiskeplads som er velegnet til at pilke torsk og andre fisk på. Seljtiden ud til pladsen vil vare ca. 1 time og 20 minutter, og undervejs vil der være information om denne og andre fiskepladser. I løbet af dagen vil vi typisk besøge 5-6 fiskepladser i jagten på dagens fangst, og sejltiden imellem pladserne vil være ca. 15 - 20 minutter hvor der god mulighed for en kop kaffe og en snak.

Mens vi fisker, vil der være hjælp til rensning og isning af fangsten, og der vil være information om muligheden for filetering af fisk, når vi kommer til land. Der vil også være mulighed for indefrysning af fangsten, (leje af en plads i frysehuset) dette koster ca. 25 kr. om dagen pr. person.

Hele fisketuren tager normalt 9,5 - 10 timer, dog kan dette ændres efter aftale hvis man som f.eks. en fiskeklub har lejet hele båden og ønsker en anden start tid, eller varighed.

Pris Liste

Pris pr. person 750 kr - Sæson fra medio marts til 31. oktober

Leje af hele båden (maks 12 personer) pr. dag 8400 kr

Hvis der er tale om leje af hele båden flere dage i træk mulighed for rabat, forhør nærmere.

Booking

Sker telefonisk på Telefon nr. 97938007/23983578

eller via e-mail: T284.maagen@googlemail.com

Der forventes seriøse tilmeldinger eller afbud i god tid

Betaling

Kontant – DKK eller Euro, betalingen foregår på hjemturen.

Sikkerhed Til Søs

Sikkerhed ombord er vigtigt for alle fiskere, og ombord på T-284 Maagen er alt rednings og sikkerheds udstyr godkendt af Søfartsstyrelsen i Danmark. Der er redningsveste og redningsflåder til alle ombord.

Det forventes at fiskere har almindelig respekt for havet og hinanden ombord

Alkohol

Nydes med måde

Førstehjælp

Der findes en lille medicinkiste ombord med plaster og almindelig førstehjælp

Fisketegn

Man skal have gyldigt fisketegn (dette kan IKKE købes ombord, og den tjekkes kun ved fiskerikontrol) og overholde de danske fiskeregler for mindstemål af fangst.

Opførsel

Ombord skal der vises almindelig respekt for havet og andre menesker ombord. Alkohol med måde.

Aldersbegrænsning

Minimum 10 år og børn kun ifølge med voksne.

Vind- og Vejrforhold

Der vil altid blive taget hensyn til om det er fiskevejr da det er i alles interresse at der er størst mulighed for fangst. Ændres vejret undervejs og turen afkortes er der mulighed for refundering af penge. Man kan booke en ny tid hvis der er plads en af de næste dage. Aflysning pga. vejr sker dagen før ca kl. 18:30. Dette sker telefonisk eller efter aftale.

Solbeskyttelse

Saltvand og sol er stærk på havet, så det vil derfor være en god ide med beskyttelse.

Påklædning

Tag rigeligt med tøj på, det er altid muligt at tage noget af. Små gummistøvler er en fordel.

Mad og Drikke

Drikkevarer, såsom øl og vand, kan købes ombord. Madpakken klarer man selv, men husk havluft giver mere appetit. Der er dog intet køleskab ombord men der forefindes is. Der findes også en kaffe maskine ombord

Faciliteter

Nu MAAGEN udstyret med opvarmet lukaf til 12 personer med TV

Fiskepladserne

Info om fiskepladser sker løbende på turen og spørgsmål er velkomne. En af de efterspurgte pladser er det Gule Rev, hvor vi også kommer og fisker, og hvor der er mange forskellige slags fiskearter, f.eks. Torsk, Langer, Kulmuler, Havtasker og Havkat. Desuden har vi 3-4 store skibsvrag vi besøger med jævne mellemrum, hvor der er mulighed for at fange Mørksej og Lyssej.

Fiskeudstyr

Ekstra fiskeudstyr ombord, vi har stænger med hjul ombord samt et lille udvalg i pilke. Aftal nærmere ved booking.